_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Samozdrav trenažiers

elpošanas trenažieris
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Samozdrav elpošanas trenažieris



Pielieto veicot elpošanas vingrinājumus un inhalācijas elpošanas orgānu saslimšanas profilaksei.



Izmantošanas efektu nodrošina ieelpošanas gāzes maisījumu veidošana, jo veidotas gāzes ir piesātinātas ar mēreni - paaugstināto ogļskābā gāzes koncentrāciju un mēreni – pazemināto skābekļa saturu, kas savukārt stimulē organisma imunitātes mehānismus.



Trenažieris ir individuālas

lietošanas ierīce.

Kontrindikācijas: neizmantot trenažieri iekšējas stipras asiņošanas, elpošanas sirds un asinsvadu, aknu un nieru mazspējas, hipertoniskās krīzes gadījumā, kā arī ja ir donoru orgānu transplantāti, onkoloģiskas, infekciju slimības un hroniskas saslimšanas paasināšanas stadijā.



Lietošana:

Glazē (5.,zīm.1.)ieliet nepieciešamo ūdens daudzumu (saskaņa ar tab.1.), izmantojot mērminzūru (7).Ūdenim jābūt tīram un istabas temperatūrā. Iekšējo konteineri (6.)savienojiet ar vāciņu (4).Aizveriet cieši ar vāciņu glāzi (5.) Lupu uzgali (1.)ievietojiet elpošanas caurulē (2.), brīvo caurules galu uzvelciet uz vāciņa īscauruli (4.).Ierīce gatava ekspluatācijai. Vingrošanas laikā ūdenslīmenim trenažierī jābūt horizontālām.



Elpošanas vingrinājums veikt ne ātrāk par 2-3 stundām līdz vai pēc ēšanas, katru dienu, vienu reizi dienā.

Pirmā nodarbība:( ilgums 5-30 minūtes)”Elpošanas akta optimāla ilguma noteikšana”.

Ievietojiet lupu uzgali mutē, cieši apveriet to ar lupām . Aktīvi ieelpojiet ar degunu 2-3 sekunžu laikā.

Vēders pie tām kustas uz priekšu. Izelpojiet uzreiz pēc ieelpošanas caur trenažieri mierīgi un lēni. Paveiciet vairākus mēģinājumus ar dažādu izelpošanas ilgumu (sākot ar 4-5 sek.),samazinot un palielinot izelpošanas ilgumu, lai noteiktu sev optimālāko. Atkarībā no vecuma un veselības stāvokļa izelpošanas ilgums nedrīkst būt lielāks par 4-10 sek.



Otrā un sekojošie nodarbībās: (ilgums 5-10 minūtes).

Ieelpošana ar degunu 2-3 sekundes, izelpošana ar muti uz trenažieri. Tādā veidā tikai izelpošana notiek ar pretestību uz ūdeni. Turpmāko nodarbību procesā nepieciešams ievērot radītāju palielināšanas režīmu (tab.2.,lpp.11.).Nedrīkst palielināt vairāk par vienu radītāju, vienā un tā pašā laikā.



Sākuma etapos var rasties organisma reakcijas pret vingrinājumiem: troksnis ausīs, krēpu atklepošana, žāvāšanās, kas saistīts ar organisma reakciju pret gaisa gāzes sastāva izmainīšanu plaušās. Šajā periodā pārtrauciet radītāju izmaiņas. Simptomi parasti pāriet 3-6 dienu laikā.



Nodarbību pamatperiods.

Vingrošanas struktūra tā pati kā iepriekšējā posmā. Perioda sākumā ieelpošana ar degunu. Pēc 1-2 nedēļas var mainīt ieelpošanu ar degunu  un ar muti caur aparātu. Pēc tam, kad organisms pieradināsies pie tāda tipa elpošanas, var pilnīgi pāriet uz ieelpošanu ar muti caur trenažieri.



Trenažieri var izmantot arī kā vienkāršo tvaika inhalatoru. Pie tām ēteriskas eļļas var būt atdalīti viena no otras un ievietotas dažādās ligzdās.. Izmantojot ēteriskas eļļas nepieciešams ieverot piesardzības noteikumus katrai konkrētai eļļai. Ēterisko eļļu pielietošana bērniem līdz 6 gadiem nav paredzēta. Eļļu tilpne (3.,zīm.1.) ielikt iekšējā konteinerī (6.),ligzdā iepilināt pa vienam eļļas pilienam (sk.tabulu 3.).Samontēto trenažieri ielikt tilpnē ar karsto ūdeni.



Uzglabāšanas noteikumi:

Pirms un pēc elpošanas vingrojumu veikšanas izjaukt trenažieri, tās detaļas mazgāt ar ziepēm un izskalot tekoša ūdenī, izberzēt.



Izmantošanas laiks 3 gadi. Termiņa beigas nomainīt trenažieri pret jauno.



Ražotājs: Samozdrav, Krievija.


Citi pērk

Inhalators Polar Bear 1.50€ Inhālācijas zīmulis

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024