_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

BIO ARGAN OIL

100% dabiska un bioloģiski tīra Aragonkoka (Dzelzkoka) eļļa
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

DZELZKOKA (ARAGONKOKA) EĻĻA 100% BIO



Dzelzkoka eļļa jeb marokāņu „zelta šķidrumam” piemīt unikālas īpašības: visaugstākā vitamīnu E, F, A koncentrācija no visām augu eļļām, kuras stimulē šūnu atjaunošanos un aktivizē audu elpošanas procesus, veicinot skābekļa nonākšanu ādā.



ARAGONKOKA



Eļļa satur unikālu E vitamīna koncentrāciju, lieliski neitralizē brīvo radikāļu ietekmi un sargā ādu no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības, ir dabīgs ultravioleto staru aizsargs, satur augstu nepiesātināto taukskābju līmeni ieskaitot linolēnskābi (Omega 6), kuras aizsargā un atjauno ādu.

Aragona eļļa ir apbrīnojams un ideāls līdzeklis pret novecošanu. Dziļi mitrina, mīkstina un baro sejas un ķermeņa ādu. Eļļas lietošanas rezultātā ievērojami samazinās krunku dziļums, āda kļūst gludāka un elastīgāka.



Eļļa veicina strauju iekaisuma novēršanu, samazina apsārtumu pēc saules apdeguma, atjauno ievainotu ādu, veicina ādas pigmentu un iekaisuma pazīmju  likvidēšanu, sausumu un ādas lobīšanos.



Argāna eļļa veselībai

Argāna eļļaArgāna eļļas bagātīgais sastāvs pats par sevi liecina, cik tā var būt labvēlīga cilvēka veselībai un labsajūtai. Argāna eļļa satur sterolus, polifenolus, karotenoīdus, nepiesātinātās taukskābes un E vitamīnu. Šī eļļa ir lietojama kā vērtīgs ikdienas diētas papildinājums, jo nepiesātinātās taukskābes un antioksidanti palīdz organismam saglabāt veselīgu sirds un asinsvadu sistēmu, kā arī stiprina organisma dabīgās aizsargspējas pret dažādām infekcijām un brīvo radikāļu nelabvēlīgās ietekmes. Savukārt augu steroli palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs.

Argāna eļļu ieteicams lietot pa vienai ēdamkarotei dienā. Tā kā šajā eļļā ir pavisam neliels OMEGA 3 taukskābju saturs, to ieteicams kombinēt ar kādu eļļu, kas satur vairāk Omega 3 taukskābes, piemēram: kaņepju sēklu, linsēklu, ciedru riekstu vai valriekstu eļļu.



Argāna eļļa skaistumam

Argāna eļļa ir lieliska dabas dāvanu mūsu ādai, matiem un nagiem. Te būs 12 idejas, kā argāna eļļa var būt noderīga arī Jums! Sejas ādas mitrinātājs – pēc sejas ādas attīrīšanas no rīta vai vakarā, iemasē sejas ādā dažus pilienus argāna eļļas. Tā iesūksies ļoti ātri, neatstājot taukainības sajūtu. To var izmantot arī kā serumu, uzklājot argāna eļļu pirms sava iecienītā nakts krēma. Argnāna eļļai piemīt mitrinoša, atjaunojoša un aizsargājoša iedarbība.



Mitrinošais toniks – pievieno savam iecienītajam sejas tonikam dažas piles argāna eļļas, lai tas ne tikai tonizētu, bet arī vienlaicīgi mitrinātu ādu. Argāna eļļu var iepilināt rožūdenī vai citā ziedūdenī, tādejādi radot lielisku mitrinošo toniku.



Atjaunojoša sejas maska – pievieno dažus pilienus argāna eļļas savai iecienītajai sejas maskai. Kā alternatīvu vari gatavot pati sejas masku pēc sekojošas receptes: 1 ēdamkarote citrona sulas, 3 tējkarotes grieķu jogurta, 1 tējkarote medus, 1 tējkarote argāna eļļas. Sajauc sastāvdaļas un uzklāj uz attīrītas sejas un kakla ādas uz 10 minūtēm. Pēc tam noskalo ar siltu ūdeni!

Sejas un ķermeņa pīlings – lai atbrīvotu ādu no atmirušajām ādas šūnām un vienlaicīgi to mitrinātu un barotu, sajac brūno cukuru ar argāna eļļu un iegūsti lielisku skrubi. Pēc skrubja lietošanas, ādu noskalo ar siltu ūdeni.



Sejas ādas mirdzumam – pievieno pāris pilienus argāna eļļas savam ikdienas tonālajam krēmam, un šī kombinācija piešķirs sejai papildus mirdzumu.



Kondicionieris matiem – pēc dušas, kamēr mati vēl ir mitri, iemasē matos, matu galos un galvas ādā pāris pilienus argāna eļļas. Nenoskalo! Tas ir īpaši ieteicams, ja mati tiek ikdienā fēnoti, taisnoti vai lokoti.



Matu spīdumam – kad mati ir izžāvēti, uzpilini pāris pilienus argāna eļļas uz plaukstām, saberzē plaukstas un tad nogludini ar tām matu virsmu, piešķirot matiem spīdumu un gludumu. Nepieciešams pavisam nedaudz eļļas, bet efekts ir noturīgs.



Matu atjaunošana naktī – bagātīgi iemasē matos, matu galos un galvas ādā argāna eļļu. Ietin matus dvielī un atstāj uz nakti. No rīta matus izmazgā ar šampūnu, un iegūtais rezultāts būs – mīksti, krītoši un mirdzoši mati. Šo procedūru var veikt arī pirtī: iemasē argāna eļļu matos pirtēšanās sākumā, ietin tos dvielī vai uzliec pirts cepuri, un tad izmazgā pirts seansa beigās. Eļļas slānītis būs arī īpaša matu aizsardzība pret karstumu, bet tai pat laikā karstums veicinās eļļas iedarbību.



Ienadžu mīkstinātājs – iemasē pāris pilienu argāna eļļas ādā ap nagiem, lai mīkstinātu ienadžu ādu un veicinātu nagu augšanu.



Pēdu ādas kopšana – izmanto argāna eļļu papēžu un pēdu ādas mīkstināšanai. Vakarā pirms gulēt iešanas iemasē argāna eļļu pēdās un papēžos, uzvelc kokvilnas zeķes un atstāj pa nakti.

Ķermeņa kopšanas un vannas eļļa – iemasē ķermeņa ādu ar eļļu uzreiz pēc vannas vai pievieno to vannas ūdenim vai ķermeņa losjonam.



Grūtniecība, zīdīšana un mazulis – argāna eļļu droši var izmantot arī grūtniecības laikā, it īpaši lai palīdzētu vēdera un krūšu ādai saglabāt tvirtumu. Šo eļļu var droši izmantot krūšu ādas kopšanai zīdīšanas periodā, tāpat arī sava mazuļa ādas kopšanai.



Dažas minūtes pēc uzklāšanas ātri uzsūcas un padara ādu zīdainu, maigu, bet ne taukainu. Lieto arī bojātu matu atjaunošanai un nagu nostiprināšanai.



Ingredienti: 100% dabiska un bioloģiski tīra Aragonkoka eļļa.



Aragonkoka



Lietošanas ieteikumi:

• Dažus pilienus uzklājiet uz iepriekš notīrītas ādas un ļaujiet iesūkties. Piemērota sejas un ķermeņa nostiprinošai masāžai.

• Seja – dažus pilienus izklājiet uz sejas, veiciet vieglu masāžu. Kurss 28 dienas.

• Ķermenis – sasildiet eļļu plaukstās un ar masāžas kustībām uzklājiet ķermenim. Ieteicams 2-3 reizes nedēļā.

•  Mati – uzklāj uz matiem un atstāj uz 1 stundu, pēc tam izmazgā ar šampūnu. Ļoti sausiem vai bojātiem matiem ieteicams atstāt uz visu nakti. Piešķir matiem spožumu un nostiprina. Lietot 1-2 reizes nedēļā.

• Nagi – uz 15 minūtēm rokas iemērc siltā vannītē, kura sagatavota no vienādām daļām eļļas un citrona sulas.



Vairāk informācijas >>



Izcelsmes valsts: Maroka.

Ražotājs: Oil Tree SIA, Latvija

Iepakojums: 100ml


Citi pērk

L'ARGANIC sejas krēms 11.50€ Sejas krēms ar argana eļļu

TOP preces

Rose Water TRS 190ml 2.50€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
Rose Water Dabur 4.00€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
Nourishing Lip Balm Himalaya 2.35€ Barojošs Lūpu balzams
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024