Ābolu sidra etiķa ekstrakts un hroms
Uztura bagātinātājs
Ražotājs: Bioherba, Vācija
Iepakojums: 100 kapsulas
Tievēšanas veicināšanas līdzeklis. Veicina ogļhidrātu un tauku gremošanu, palīdz uzturēt normālu tauku vielmaiņu *
Kas ir ābolu sidra etiķis?
Ābolu sidra etiķis tiek iegūts, dabiski fermentējot saldo ābolu etiķi. Ābolu sidra etiķis satur daudzas skābes, piemēram, etiķskābi, un vairāk nekā divus tūkstošus gadu to izmanto dažādām vajadzībām.
Tā kā ābolu sidra etiķim ir augsts skābuma līmenis, jūsu ķermenim nepieciešams vairāk laika pārtikas pārstrādei. Tas ir labi, jo jūs izvairīsities no glikozes līmeņa svārstībām un ilgāku laiku jutīsities sāta sajūta *.
Kāpēc Hroms? Hroms palīdz uzturēt normālu glikozes līmeni asinīs, veicina normālu makroelementu vielmaiņu.
Saturs diennakts ieteicamā devā, 1 kapsulā:
Ābolu sidra etiķa ekstrakts (8% etiķskābe) - 200mg
Hroms (hroma pikolināts) - 0.4mg (100% NRV*)
*NRV - uzturvielu atsauces vērtība.
Deva un lietošana: 1 kapsula dienā uzdzerot 200 ml ūdeni.
Brīdinājums: Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Nav ieteicams bērniem, pusaudžiem, grūtniecēm un sievietēm zīdīšanas periodā.
*Mūsu veselīguma norādes par šo produktu ir novērtētas kā zinātniski pierādītas Eiropas Savienībā (EFSA, Eiropas Pārtikas drošības iestādes)
Informācijas avoti:
- Apple Cider Vinegar: Vinegar supplementation lowers glucose and insulin responses and increases satiety after a bread meal in healthy subjects*
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16015276
- Apple Cider Vinegar: Vinegar intake reduces body weight, body fat mass, and serum triglyceride levels in obese Japanese subjects*
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19661687
- Apple Cider Vinegar: Vinegar can be effective in reducing postprandial glucose and insulin levels, indicating it could be considered as an adjunctive tool for improving glycemic control*
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28292654
- Apple Cider Vinegar: The intake of vinegar results in: increased fatty acid oxidation, lowering of free fatty acid in circulation, potentially leading to improved insulin sensitivity, increased blood flow to the peripheral tissues and increased satiety*
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27213723